Redactia.ro
Home » Monden » Celebrități la plajă. Cine NU a trecut proba costumului de baie?

Celebrități la plajă. Cine NU a trecut proba costumului de baie?

GALERIE FOTO (5)

Vara e în toi, iar vedetele de peste Ocean profită de vacanțe pentru a-și etala siluetele suple la plajă. Unele, însă, au fost luate pe nepregătite de această ”expunere”, căci trupurile lor sunt departe de a fi fit. Iar asta se poate vedea în fotografiile surprinse de paparazzi cu celebrități la plajă.

Celebrități la plajă

Nume grele de la Hollywood au făcut parada modei la plajă, zilele trecute. Nu putem spune, însă, că ne-au surprins tocmai plăcut. Vedete care odinioară surprindeau prin siluete trase prin inel, astăzi au dezamăgit cu siluete mult mai rotunjoase, pline de celulită și cu… piele lăsată.

Kate Moss

De departe cea mai dezamăgitoare apariție la plajă este a celebrulului supermodel Kate Moss. După ani în care a uimit cu frumusețea sa și a fost muza multor creatori de modă, Kate a ajuns de nerecunoscut. Cu piele lăsată și celulită, supermodelul de-abia amintește de cea care cucerea podium după podium.

Nici ele n-au trecut proba costumului

O altă vedetă care nu a trecut proba costumului de baie este chiar Amber Rose, cea care a făcut o avere pe baza corpului său. Aparent, după nașterea fetiței sale, starleta a rămas cu câteva kilograme în plus, iar silueta sa e mai rotunjoară decât obișnuia să fie. Nici celulita nu-i dă pace!

Tori Spelling

Celebrități la plajă. Nici Tori Spelling, vedeta din „Beverly Hills, 90210”, nu stă prea bine la capitolul ”apariție la plajă”. Cu multe kilograme în plus, și o celulită inestetică, vedeta nu mai seamănă deloc cu Donna, blonda cuceritoare din îndrăgitul serial.

Citește și Apariția incendiară la plajă a cântăreței Lora. Vedeta a atras toate privirile

Loading...