Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii! Vedetei i s-a făcut plângere la Poliție

Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii! Vedetei i s-a făcut plângere la Poliție

GALERIE FOTO (4) Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii! Vedetei i s-a făcut plângere la Poliție

Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii! Vedetei i s-a făcut plângere la Poliție. Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii din Baloteşti, acolo unde locuia. Vedeta creştea mai mulţi câini în curte, dar vecinii au reclamat, în mai multe rânduri, că aceştia fac mult zgomot şi un miros insuportabil.

Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii! Vedetei i s-a făcut plângere la Poliție

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică seara în casa sa din Tunari. Potrivit Wowbiz.com, jurnalista și-a amenințat vecinii din Balotești, acolo unde locuia. Vedeta creștea mai mulți câini în curte, iar vecinii au reclamat că aceștia făceau mizerie și pun în pericol viața sănătatea copiilor.

Așadar, prezentatoarea tv a vândut casa și s-a mutat într-o altă vilă.

“Baloteştiul respiră aer curat! Cristina Ţopescu a plecat din cartierul Baloteşti, judeţul Ilfov, cu tot cu haita de câini, după ce vecinii au făcut tot felul de demersuri la autorităţi, deranjaţi fiind de mirosul de fecale şi urină provenite de la animalele pe care Ţopeasca le îngrijea în propia casă. După ce disputa cu foştii vecini a luat sfârşit, se pare că vedeta TV îşi îndreaptă acum atenţia către senatorul Iulian Urban, supărată că acesta susţine cauzele cetăţenilor care au făcut reclamaţii, ameninţându-l pe acesta că va răspunde în faţa legii pentru „minciuni”, scria atitudineaonline.ro

Cristina s-a mutat din Balotești din cauza vecinilor

Conform aceleași surse, jurnalista s-a mutat din Balotești din cauza vecinilor, care au acuzat-o că animalele făceau gălăgie și multă mizerie.

„Cristina Ţopescu şi-a luat cele 100 de „jucării” şi s-a mutat din Baloteşti, unde nimeni nu o mai vroia. Săptămânalul „Atitudinea” a scris, într-unul dintre numere anterioare, despre mărinimia prezentatoarei tv şi pasiunea ei nebună pentru animalele de stradă pe care le-a adunat şi le-a „cazat” în propria locuinţă. Cei peste 100 de căţei ofereau un spectacol gratuit vecinilor vedetei, care nu-i lăsa pe aceştia să se odihnească şi care erau nevoiţi să inspire aer îmbibat cu miresme de fecale şi urină. Ţopescu şi-a luat angajamentul în faţa poliţiştilor din Ilfov că va părăsi locuinţa cu tot cu patrupezi, încă din luna martie, însă abia zilele trecute aceasta a luat atitudine. Aceasta acţiune ar trebui apreciată la adevărata ei valoare de toţi oamenii rezonabili, care ar trebui să lase deoparte ambiţiile politice atunci când este vorba de comunitatea în care trăieşte”, scrie un fost vecin al Cristinei Ţopescu.

Cristina Țopescu a murit

Fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, a fost găsită moartă duminică seara, în casa din Otopeni. Potrivit autorităților, acesta ar fi murit in perioada Anului Nou. De asemenea, aceștia au găsit trei câini morți în casă.

Cristina Țopescu avea 59 de ani, era necăsătorită și nu avea copii. Trupul ei va fi incinerat miercuri, 15 ianuarie.

Citeste si:Ce a pățit Oana Roman după ce a găsit un portofel pe stradă

Loading...