Redactia.ro
Home » Monden » Dintr-un adolescent rebel, într-un tânăr responsabil. Fugly de la Clejani s-a transformat radical

Dintr-un adolescent rebel, într-un tânăr responsabil. Fugly de la Clejani s-a transformat radical

GALERIE FOTO (4) Dintr-un adolescent rebel, într-un tânăr responsabil

Dintr-un adolescent rebel, într-un tânăr responsabil. În urmă cu ceva timp era implicat în diferite scandaluri, dar acum, fiul Clejanilor se pare că vrea să fie un tânăr responsabil. Fulgy și-a făcut emisiune online și s-a transformat radical. Artistul face furori pe canalul său de Youtube, iar internauții sunt în extaz.

Dintr-un adolescent rebel, într-un tânăr responsabil. Fugly de la Clejani s-a transformat radical

În urmă cu câțiva ani, Fulgy de la Clejani era implicat în diferite scandaluri, făcându-le părinților săi diverse probleme. Acesta a avut parte o perioadă rebelă, în care nimeni și nimic nu conta în jurul lui. Acum, fiul Clejanilor s-a schimba radical! După ce a lipsit câteva luni de pe rețelele de socializare, Fulgy a revenit în forță cu un canal pe Youtube unde are propria emisiune online, iar fanii săi sunt extrem de fericiți. Din băiatul odată rebel, acum Fulgy a devenit un tânăr responsabil și asumat. Intitulată ”Moft TV”, emisiunea acestuia este în fiecare vineri seara, având invitați care mai de care.

La prima emisiune i-a avut invitați pe Nicolas Sax și Lele, iar acum i-a venit rândul Ralucăi Drăgoi să accepte invitați lui Fulgy. ”Scopul acestui proiect este de a da șansa fiecărui artist să-și arate și calitățile cu adevărat de muzician într-un setup cu echipament profesional, 100% live. Calitățile de artist, opinia, dezbatere de subiecte, planuri de viitor, proiecte frumoase”, spune Fulgy de la Clejani despre proiectul său.

Iar Fulgy nu se oprește aici! Fiul Clejanilor a devenit celebru și pe TikTok, acolo unde postează numeroase clipuri senzaționale. Acesta le-a dezvăluit tuturor talentul lui la chitară, iar internauții l-au lăudat imediat. Fulgy și-a schimbat stilul de viață, apucându-se de sport. În urmă cu ceva timp, Viorica și Ioniță de la Clejani se declarau mândrii de fiul lor și au precizat că își doresc ca Fulgy să-i facă cât mai repede bunici. ”Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au spus Viorica și Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni.

Fulgy a umilit un bătrân

În urmă cu doi ani, Fulgy de la Clejani era pe primele pagini după ce a umilit un bătrân pe stradă. Acesta a fost filmat în timp ce scuipa, înjura și agresa un bătrân ziua în amiaza mare. Totul a început după ce Fulgy a încercat să intre în discuție cu un bărbat de vârsta a treia, iar faptul că a evitat să discute cu fiul Clejanilor se pare că l-a înfuriat foarte tare pe acesta. După ce bărbatul i-a spus să-l lase în pace, Fulgy a răbufnit. Fără să țină cont că este în public, tânărul a început un adevărat circ.

Fulgy, scandal cu un batran

Nu s-a sfiit să îl amenințe cu bătaie, iar, la un moment dat, i-a spus că îi dă cu o sticlă în cap. Pentru a evita orice altercație, bărbatul s-a îndepărtat, iar Fulgy a spart sticla de asflat. La scurt timp s-a îndreptat spre bătrân, l-a scuiptat fără nicio jenă. După mai multe scandaluri în care a fost implicat, s-a zvonit că Fulgy ar fi avut probleme cu drogurile. Cert e că tânărul și-a revenit și acum vrea să fie mult mai responsabil cu viața lui.