Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Este cea mai sexy moldoveancă. Înnebunește bărbații cu aspectul ei

Este cea mai sexy moldoveancă. Înnebunește bărbații cu aspectul ei

GALERIE FOTO (7)

A dat lovitura cu un canal de Youtube în Republica Moldova. Grație aspectului ei plăcut, femeia este urmărită de sute de mii de persoane. Așa că toată ziua se pozează și se filmează, pentru a le arăta fanilor ei cum se desfășoară activitatea ei de zi cu zi. Iată cum arată!

Elena e o videobloggeriţă de fashion de la Chişinău căreia nu i-a fost deloc greu să strângă mii de admiratori pe site-urile de socializare. Tânăra este una dintre cele mai sexi prezențe feminine de peste Prut, este, dacă vreți, un fel de Bianca Drăgușanu de Chișinău.

Fata își face singură rochiile, pe care le și promovează pe blogul personal. Însă pe lângă formele ei apetisante, bruneta i-a fermecat pe bărbați și cu trăsăturile ei de păpușă. Aceștia au doar cuvinte de laudă la adresa Elenei. Un bărbat chiar i-a scris: „Eşti regina reginelor şi femeia femeilor”.

Desigur, femeia nu s-a dat înapoi de la a-și îmbunătăți trăsăturile cu niște artificii. Deși nu a vorbit deschis despre asta, Elena a călcat pragul cabinetului doctorului estetician de mai multe ori. Atât buzele, cât și pomeții au suferit îmbunătățiri chirurgical. Asemenea celeia cu care este comparată – Bianca Drăgușanu – Elena este un personaj pe de o parte îndrăgit, pe de alta controversat.

Privește imaginile de mai jos pentru a vedea dacă bărbații din Chișinău au dreptate: