Redactia.ro
Home » Monden » Infidelitate la Casa Regală Spaniolă. Cumnatul Regelui Felipe a fost prins cu amanta în public

Infidelitate la Casa Regală Spaniolă. Cumnatul Regelui Felipe a fost prins cu amanta în public

GALERIE FOTO (7)Infidelitate la Casa Regală Spaniolă

Infidelitate la Casa Regală Spaniolă. Una dintre surorile Regelui Felipe al Spaniei trece prin momente dificile. Aceasta a descoperit că este înșelată după ce soțul ei a fost surprins cu amanta în public. Ce decizie a luat aceasta?

Infidelitate la Casa Regală Spaniolă. Cumnatul Regelui Felipe a fost prins cu amanta în public

Infanta Cristina de Burbon, una dintre surorile Regelui Felipe al Spaniei, a anunțat că divorțează de soțul ei, după o căsnicie de 25 de ani. Aceasta a făcut public un comunicat alături de soțul ei, Inaki Urdangarin, în care au vorbit despre decizia lor de a se despărți. „De comun acord, am decis să întrerupem relaţia noastră conjugală. Deoarece aceasta este o decizie privată, cerem cel mai mare respect tuturor celor din jurul nostru”, anunţă în acest comunicat de presă sora Regelui Felipe al VI-lea şi fostul handbalist.

Se pare însă că decizia nu a fost luată pe cale amiabilă, deoarece Inaki a fost surprins zilele trecute în compania unei alte femei. În pozele publicate, soțul apare la o plimbare pe plajă, ținându-se de mână cu o femeie care a fost identificată ca fiind o colegă de la firma lui de avocatură. Ei bine, se pare că această veste nu a fost una șocantă pentru Infanta Cristina. Surse apropiate cuplului susțin că aceasta știa deja despre relația extraconjugală a acestuia. Cristina și fostul handbalist s-au căsătorit în 1997 și au împreună patru copii, pe Juan, Pablo, Miguel și Irene.

Inaki si amanta sa

Inaki a fost acuzat în noiembrie 2011 că a deturnat fonduri publice în interes propriu prin fundația sa Instituto Noos, după care un institut de cercetare care organiza evenimente și realiza studii de piață. Acesta a fost găsit vinovat și a fost condamnat la șase ani de închisoare.

Infanta Cristina de Burbon nu mai este membru al Familiei Regale

Sora mai mică a Regelui Felipe al VI-lea a fost trimisă în 2014, în fața justiției pentru infracțiuni de natură fiscală, fiind o premieră în istoria familiei regale. Infanta Cristina, în vârstă de 57 de ani, a fost acuzată împreună cu soțul ei, Inaki, după patru ani de la deschiderea anchetei care a zguduit monarhia spaniolă. Cristina este a șasea în ordinea succesiuni la tron, un drept la care nu a vrut să renunțe.

Parchetul a făcut apel, în mai multe rânduri, împotriva unor decizii ale judecătoriei Castro, apreciind că nu poate să fie vizată de o procedură judiciară, dar fără succes. Dosarul Noos a fost deschis în 2010, iar judecătorul a descoperit contracte suspecte încheiate între Noos și regiuni din Baleare și Valencia, pentru organizarea unor conferințe pe teme de sport. Aceste scandaluri au afectat foarte tare monarhia spaniolă, într-o perioadă în care spaniolii suferau din cauza crizei. De când a devenit rege, Infanta Cristina nu a fost invitată la ceremonie și nu mai este, în mod oficial, membră a familiei regale.

Instanta supremă a considerat că Infanta Cristina are o răspundere civilă în calitate de beneficiară a fondurilor obținute de soțul ei și a amendat-o cu 136.950 de euro, dde care s-a achitat. Pe tot parcursul anchetei, Cristina a negat că știa de activitățile ilicite ale soțului ei. În 2015, Casa Regala a Spaniei i-a retras Cristinei titlul de ducesă de Palma, pe care Juan Carlos în crease în 1997 pentru fiica sa înainte de căsătorie. Felipe al VI-lea mai are o soră mai mare, infanta Elena, în vârstă de 58 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: