Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mihaela s-a căsătorit cu alesul inimii sale, însă totul s-a transformat într-un vis urât

Mihaela s-a căsătorit cu alesul inimii sale, însă totul s-a transformat într-un vis urât

GALERIE FOTO (2)Mihaela s-a căsătorit cu alesul inimii sale, însă totul s-a transformat într-un vis urât

Mihaela s-a căsătorit cu alesul inimii sale, însă totul s-a transformat într-un vis urât.

Femeia tocmai de terminase o relație toxică după care suferise foarte mult. Fostul ei soț era foarte agresiv cu ea. Își pierduse orice speranță că va reuși să găsească pe cineva vreodată care să îi merite atenția. Lucrurile s-au schimbat când l-a întâlnit pe Ionuț. De aceeași vârstă cu ea, omul i-a demonstrat că nu toți bărbații sunt la fel.

Povestea lor de dragoste a avansat rapid, iar cei doi s-au căsătorit. Au făcut doi copii împreună și au ridicat o casă de la zero. S-au retras acolo pentru a locui în liniște. Însă, odată cu timpul, lucrurile au început să se schimbe. Femeia a rupt în mod natural legătura cu rudele sale. Mihaelei i se reproșase de mai mulți membrii ai familiei că devenise o fițoasă. Ba chiar mai mult, una dintre verișoare i-au spus că de când a pus mâna pe un bărbat bun i-a uitat pe toți.

Vorbele acestea nu au făcut altceva decât să-i provoace răni Mihaelei. În ultimii doi ani, Mihaela s-a ocupat mai mult de familia ei și a comunicat mai rar cu părinții și cu frații. Însă le-a scris tot timpul, ba pe Facebook, ba pe Whatsapp. Uneori au răspuns, alteori nu. L-a contactat de multe ori inclusiv pe cumnatul ei pentru a afla de ce familia o ignoră. Totul s-a schimbat când s-a întâlnit, întâmplător, cu sora ei în mall-ul din oraș, după cum povestește chiar ea.

Totul s-a transformat într-un vis urât: „Am descoperit că toate persoanele din familia mea sunt în lista mea de block”

„Nu-mi vine să cred ce a putut să îmi spună soră-mea! Când am văzut-o, am fugit spre ea să o pup și să o îmbrățișez, căci nu o mai văzusem de mult, dar ea m-a ignorat și chiar mi-a reproșat niște chestii de am rămas efectiv mască! Am aflat că sora mea nu a primit niciun SMS din cele pe care i le-am trimis și mi-a zis că am blocat-o pe Facebook. De fapt, am descoperit apoi că mai toate persoanele din familia mea sunt în lista mea de block. Niciodată nu mi-a trecut prin cap să mă uit acolo, dar atunci am înțeles totul”, povestește Mihaela.

Citește și: A adunat comorile din tomberoane timp de 34 de ani. Uite ce avere a strâns