Redactia.ro
Home » Sport » Nadia Comăneci, ovaționată la Săptămâna modei de la New York!

Nadia Comăneci, ovaționată la Săptămâna modei de la New York!

GALERIE FOTO (3) Nadia Comăneci, ovaționată la Săptămâna modei

Nadia Comăneci, ovaționată la Săptămâna modei de la New York! Fosta gimnastă s-a descurcat de minune pe covorul roșu.

Zeiţa de la Montreal a fost aplaudată minute în șir după ce a defilat pe podium. Nadia Comăneci a acceptat să prezinte două ținute în scop caritabil. Nu este prima dată când Nadia defilează pe podium la acest eveniment. Fosta gimnastă a reprezentat fundația Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 200 dintre cei mai buni sportive din lume. Și Serena Williams a defilat în acest an, împreună cu fiica sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

New York Fashion show week @laureus_usa Gala @laureussport

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10) pe

Ce ținute a ales Nadia Comăneci!

Cu silueta sa de invidiat, Nadia a fost aplaudată la scenă deschisă, după ce a prezentat cele două ținute. Fosta gimnastă a ales o rochie de seară cu paiete care combina două culori, argintiu și auriu.

A doua ținută prezentată a fost casual. O bluză alba cu pantaloni de piele negri. La acestea a asortat un trenci bej şi o pălărie neagră. Încasările din cadrul evenimentului au fost donate pentru îmbunătățirea sănătății, ocupării forței de muncă și integrarea tinerilor din comunitățile defavorizate din SUA. Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Ea a câștigat cinci medalii de aur la Olimpiadă, fiind considerată una dintre cele mai bune gimnaste ale secolului. De asemenea este primul sportiv român inclus în International Gymnastics Hall of Fame.

Citește și: Ionuț Negoiță vinde Dinamo! S-a înțeles cu Claudiu Florică

Loading...