Redactia.ro
Home » Știri » O femeie însărcinată, uimită de ceea ce avea în pântec. Ce i-au descoperit medicii

O femeie însărcinată, uimită de ceea ce avea în pântec. Ce i-au descoperit medicii

GALERIE FOTO (2)Credea ca asteapta un copil, dar este incredibil ce purta, de fapt, in pantec.

O femeia din SUA a avut parte de șocul vieții ei. Însărcinată fiind, atunci când a mers la medic pentru un control regulat, a aflat ceva uimitor de la acesta. ”Am crezu că glumește!” a spus ea, relatându-și întâmplarea.

O femeie însărcinată, uimită de ceea ce avea în pântec. Ce i-au descoperit medicii

Bethani si Tim Webb, un cuplu din Canada, mai exact, din Alberta, își doreau de foarte mult să devină părinți. În cele din urmă, au reușit și fiind la un control de rutină, au primit o veste importantă din partea medicului. Foarte rar au loc astfel de cazuri, potrivit publicației Daily Mail.

Foto: Bethani Webb, captură Global News

Bethani, tânăra mamă, a aflat că nu aștepta un singur copil, ci…patru fete. Inițial, a crezut că doctorul face o glumă la adresa ei. ”Nu puteam crede, eram în soc. Sincer, am crezut ca medicul glumeste. Nu-mi venea sa cred”, a povestit tanara mămica, pe rețelele de socializare.

Bethani s-a întrebat cum au reușit să aibă patru fetițe în pântec, în condițiile în care nici ea și nici partenerul ei nu provin din familii cu o astfel de genă. De altfel, copiii au fost conceputi natural și au fost născuți prin operație de cezariană: Abigail, McKayla, Grace si Emily..

The Webb Quadruplets: Abigail, Mckayla, Emily and Grace
Foto: cele patru fetițe ale cuplului, sursa: Global News

Tim, tatăl fetițelor se bucură când plească de acasă, la muncă

Cele patru gemene sunt foarte gălăgioase, iar tatăl, Tim, se simte epuizat în prezența lor. Bărbatul spune că atunci când merge la muncă se simte ca într-o pauză, deoarece mai scapă de haosul din casă.

„A merge la muncă este o pauză. Nu există o altă modalitate de a o spune. Este o pauză de haos, țipete și țipete și „mami și tati” și hai să ne hrănim, să mergem noaptea ”, a explicat Tim pentru Global News.

Deși și pentru ea este obositor să-și crească fetițele, tânăra mamă Bethani mărturisește că se bucură de faptul că petrece mult timp cu fetele, așa are ocazia să le vadă crescând. ”Partea cea mai bună este că le văd cum cresc și că reușesc să interacționez cu ele. Le văd cum se măresc, de la o vârstă la alta”, a completat mama fetelor.

Etichete: