Redactia.ro
Home » TV » Antena 1 are probleme din cauza Loredanei Groza

Antena 1 are probleme din cauza Loredanei Groza

Antena 1

Loredana Groza a fost invitată, luni dimineață, în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani de la Antena 1. Diva a afișat o ținută total nepotrivită pentru o oră așa de matinală.

Din cauza decolteului, fosta jurată de la Vocea României a fost reclamată la CNA. Emisiunea urmează să fie analizată de CNA în ședințele următoare, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare, scrie paginademedia.ro.

Loredana a fost invitată în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Călin Goia de la Voltaj, pentru a promova un nou videoclip.

Vedeta este o apariție sexy și în videoclipul piese „Dependența mea”

„Dependența mea este o declarație de dragoste sinceră și pasională. Când întâlnești persoană care te completează și alături de care te simți fericit în fiecare clipă, dezvolți involuntar o dependență de care nu poți și nici nu vrei să scapi. Suntem foarte bucuroși că această piesă a adus și o nouă colaborare artistică pe care ne-o doream de mult timp, cu Loredana, pe care o îndrăgim și o apreciem mult. Ceea ce a ieșit ne place foarte mult și sperăm că și publicul va intra în aceeași stare de bine”, declară Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Tânără ucisă după o întâlnire de pe Tinder

A fost o ediție în care până și asistentele din platoul emisiunii erau mai îmbrăcate decât Loredana.

După o primă parte în care cadrele au surprins cu generozitate planuri în care se vedea ținuta artistei, postul de televiziune Antena 1 a ales alte variante de cadre, prim-planuri care evitau imaginile cu decolteul Loredanei.

Dincolo de ținuta provocatoare, Loredana și Călin Goia au fost protagoniștii unei rubrici cu aluzii sexuale.

Loading...