Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp nu se mai uită la bani! Cât a dat pentru o dedicație la botezul lui Milan, fiul său

Culiță Sterp nu se mai uită la bani! Cât a dat pentru o dedicație la botezul lui Milan, fiul său

A fost petrecere mare în familia lui Culiță Sterp, în cu câteva zile, atunci când a avut loc botezul fiului său Milan. Evenimentul a fost unul cu invitați pe măsură. Așadar, atmosfera a fost una pe măsură, de care s-a ocupat nimeni altul decât Tzancă Uraganu! Iar Culiță Sterp nu s-a mai uitat la bani! Cât a dat pentru o dedicație la botezul fiului său.

A fost mare botez pentru Milan, fiul lui Culiță Sterp. Au participat invitați de seamă la petrecerea organizată ca la carte pentru micuț. Cel care s-a ocupat de atmosferă a fost nimeni altul decât Tzancă Uraganu. Cântărețul a cântat și a dansat alături de invitați. Așadar a fost recompensat “pe măsură”.

Culiță Sterp nu se mai uită la bani! Cât a dat pentru o dedicație la botezul lui Milan

Atunci când a venit vorba de dedicații, Culiță Sterp nu s-a uitat la bani deloc! Artistul chiar a aruncat și cu bancnote. Totodată, a avut un mesaj pentru toți hateri.
Într-un clip ajuns pe TikTok, Culiță Sterp apare lângă Tzancă Uraganul, făcând o dedicație de 10.000 de lei.

„Un anunț pentru hateri, așa cum spune Culiță: Șansa mea nu se ia”, a fost mesajul transmis de Culiță Sterp, prin intermediul lui Tzancă Uraganul.

@culita_sterp_official@tzzzancauraganu să-mi aduci cântarul înapoi

♬ original sound – Culiţa Sterp

Jador nu a venit la botez

Însă la botezul băiețelului lui Culiță Sterp nu a venit Jador. A fost printre singurii invitați care nu au onorat invitația. Jador a venit imediat cu explicații.

„Am văzut foarte multe bârfe că de ce nu s-a dus Jador la Culiță la botez, că nu-l suporta Culiță… nu e adevărat! Culiță m-a invitat, eu m-aș fi dus cu drag, doar ca eu joi am cântat. Noi suntem cântăreți, noi cu asta ne ocupam. Tot timpul muncesc.
N-am fost pentru că am avut treaba și o treaba programată, n-am cum să anulez un eveniment pentru că asta ar însemna … nu e vorba de bani, că i-aș fi dat înapoi dublu, doar ca e omenia mea, n-am cum să nu m duc la eveniment, când am promis că mă duc”, a dezvăluit Jador, pe Instagram.

Etichete: