Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Nicole Cherry a schimbat trei ținute la marele eveniment din viața ei. Imagini senzaționale cu artista

FOTO Nicole Cherry a schimbat trei ținute la marele eveniment din viața ei. Imagini senzaționale cu artista

GALERIE FOTO (10)

Nicole Cherry și Florin Popa și-au unit destinele și au organizat botezul fetiței lor în aceeași zi, ieri. Cei doi au pregătit tot evenimentul ca la carte, Nicole implicându-se total pentru a fi totul perfect! Putem spune că spunem că a fost un real succes. Îndrăgita artistă a schimbat trei ținute în doar câteva ore! Creațiile vestimentare au surpins plăcut pe toți cei prezenți, artista făcând senzație!

Nicole Cherry a purtat doar rochii albe

Nicole Cherry a ales să poarte doar creații vestimentare albe care simbolizează dragostea și puritatea dintre ea și Florin Popa. Aceasta a furat toate privirile și a impresionat pe toată lumea cu ținutele ei.

Nicole Cherry, stresată de organizarea nunții și a botezului

Nicole Cherry și tatăl fetiței sale, Florin Popa, au făcut botezul fiicei lor, Anastasia, și cununia civilă, ambele aceeași zi, ieri. Marele eveniment a reprezentat  o reală provocare pentru amândoi, mai ales pentru Nicole, cea care s-a ocupat de întreaga organizare și s-a implicat total:

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a mărturisit Nicole Cherry, pe Instagram.

Nicole Cherry, familia perfectă

Nicole Cherry tânjea să fie o mamă tânără și visul i s-a împlinit în urmă cu câteva luni, când frumoasa vedetă a născut fiica ei, Anastasia.
Cântăreața, a devenit mamă la vârsta de 23 de ani în decembrie 2021. Ea susține că nașterea fiicei sale i-a schimbat complet viața. Acum a avut loc cel mai așteptat moment din viața ei, botezul și cununia civilă.

Surpriza serii care a lăsat-o pe Nicole Cherry fără cuvinte la propria nuntă a fost un show muzical oferit de către Andra. Artista le-a dedicat o melodie care a emoționat cuplul aproape până la lacrimi. La petrcerea de cununie a cântat și Carmen Chindriș.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: