Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis își redeschide ușile cabinetului ei de psiholog. Cât costă o ședință de terapie cu soția lui Viorel Lis

Oana Lis își redeschide ușile cabinetului ei de psiholog. Cât costă o ședință de terapie cu soția lui Viorel Lis

Oana Lis a făcut anunțul că își redeschide ușile cabinetului ei de psiholog! Acum toată lumea este curioasă ce tarife are pe ședința de terapie soția lui Viorel Lis.

După ce a absolvit Facultatea de psihologie, în primăvara lui 2020, Oana Lis și-a deschis propriul cabinet ca psiholog.

Însă la scurt timp, mai exact din toamna anului 2021, soția lui Victor Lis s-a văzut nevoită să renunțe la visul ei din pricina problemelor de sănătate ale partenerului de viața. Atunci a trebuit să pună lacătul pe ușa cabinetului.

Oana Lis își redeschide ușile cabinetului de psiholog

Însă se pare că noul an a venit cu vești bune pentru soția lui Viorel Lis!

Cu puțin timp în urmă, Oana Lis a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că și-a redeschis cabinetul de consiliere psihologică, fiind gata să îi primească acolo pe toți cei ce au nevoie de ajutor.

Oana Lis a postat o imagine din cabinet, în dreptul căreia le-a oferit celor care fac parte din comunitatea sa toate detaliile.

Pentru o programare, toți cei interesați trebuie o sune direct pe vedetă sau să îi lase un mesaj privat prin intermediul rețelelor de spcializare. După o discuție, Oana va stabili cu ei toate celelalte detalii.

“Bună ziua! Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog in sectorul 1. Cine doreste detalii pentru o programare, ma poate suna la numărul 0738 521 516.

Putem lucra pe teme pe care eu mi-le-am lucrat si vindecat la mine si din acest loc pot contine si pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, atac de panică, găsirea motivației in viața, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare si acceptare.

P.S. Rog l*@%&!! online sa se abțină la a suna ca să se bage in seamă. Poate nu ati aflat, dar va zic eu, ca o femeie puternică niciodată nu va fi atras de un l*@%&!!u online care o sună ca să-i audă vocea!!! Deci, cum spuneam, va astept cu drag sa ne cunoastem live si in acelasi timp, le mulțumesc pentru incredere celor care deja lucrează cu mine si sa-i felicit pentru dorinta de evoluție personală . Numai bine tuturor.”, este mesajul postat de Oana Lis.

 

Cât costă o ședință de terapie cu Oana Lis

După anunțul făcut, așa cum era de așteptat au apărut și primii interesați.

Cei mai mulți urmăritori au felicitat-o pe Oana Lis pentru “revenire”. Dar au fost și persoane care și-au dorit să afle cât costă o ședință de terapie la ea la cabinetul soției lui Lis.

Și în acest sens, cei interesați au primit rapid un răspuns. Printre comentarii, Oana Lis a menționat că o ședință de terapie online costă 70 de lei.

Cât despre persoanele care ajung la cabinetul Oanei Lis, trebuie să plătească 100 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: