Redactia.ro
Home » CLICK » Oana Pellea, injurii în mediul online din cauza unui mesaj despre Cristina Țopescu

Oana Pellea, injurii în mediul online din cauza unui mesaj despre Cristina Țopescu

Oana Pellea s-a plâns pe rețelele de socializare că a primit injurii în mediul online după ce a dat presei mai multe declarații despre Cristina Țopescu. Actrița spune că au fost mai multe mesaje violente, cărora nu le face față.

Oana Pellea, injurii în mediul online

Fiica lui Amza Pellea spune că internauții au sărit la gâtul ei după ce a făcut o serie de declarații despre decesul Cristinei Țopescu.

Oana Pellea a prezentat conținutul mesajului pe care l-a primit într-o postare publică pe Facebook. „Eh… am primit si acest dragalas mesaj: ‘Esti o greseala genetica a marelui actor Nici in fata mortii nu ai pic de bun simt Esti o mare JAVRA Daca te-ar lua DRACU ar fi o mare victorie a acestui popor Iti doresc din toata fiinta mea sa ai parte de un sfarsit cat mai neplacut si cat mai curand Doar PAMANTUL o sa-ti inchida BOTUL ala SPURCAT si plin de VENIN….. JAVRA!!!”, este mesajul primit de actrița Oana Pellea, conform Știrileprotv.

Mesajul Oanei Pellea după mesajele primite în mediul online

La rândul ei, actrița a postat un mesaj acid pe Facebook. „Moartea ca subiect de cancan… Comentatori de moarte… necunoscători de viață. Ciori croncănitoare… comentatoare… Jalnic tablou! Îi comentați moartea… Ce oribil! Cristina Topescu a avut un SUFLET MARE și o capacitate de a iubi enormă. Mesaj către țoti cei care comentează… ca subiect de cancan… plecarea Cristinei Topescu… vă asigur de tot disprețul meu! Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos! Iar vouă… toți cei care îi judecați moartea să vă dea Domnul… după cât bine ați făcut în viața asta și după câte suflete nevinovate ați salvat…”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Loading...