Redactia.ro
Home » Monden » Raluca l-a înșelat pe Pepe? Dovezile și mărturiile depuse de artist la procesul de divorț

Raluca l-a înșelat pe Pepe? Dovezile și mărturiile depuse de artist la procesul de divorț

Raluca l-a înșelat pe Pepe

Apar noi detalii în scandalul creat după divoțul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă. Artistul a făcut nou declarații în instanță care dau peste cap tot ce s-a aflat până acum.

Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe

Divorțul dintre Pepe și Raluca a început pașnic și se credea că nu vor fi complicații, însă în ultimul timp s-a creat un scandal de proporții. Zilele trecute Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție împotriva lui Pepe, iar artistul nu a stat cu mâna în sân și acum a depus o contestație în instanță împotriva acestui ordin prin care face declarații care scot la iveală detlii șocante.

Potrivit documentului depus în instanță, oferit în exclusivitate de spynews.ro, Pepe a lăsat de înțeles că Raluca l-ar fi înșelat, iar aceste detalii fac legătură și cu o declarație care a fost făcută în urmă cu puțin timp.

”Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat daca ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene”, se arată în declarația acestuia.

După ce a primit aceste detalii, Pepe a încercat să afle dacă infomațiile sunt adevărate și a căutat dovezi în acest sens. Tot în cadrul documentului a dezvăluit că într-adevăr, între fosta lui soție și bărbatul misterios a fost o legătură.

”Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2020 mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea. De asemenea mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2o2o până în data de 08.11.2020, acestea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat”, se mai arată în document.

Pepe i-a cerut explicații Ralucăi

În urma acestei anchete pe care a făcut-o Pepe, s-a ajuns la întâlnirea dintre cei doi de zilele trecute unde artistul i-a cerut explicații cu privire la declarațiile făcute de jurnalist. Pepe a mers în locul în care știa că Raluca va fii cu fetele, iar în momentul în care au început să discute despre subiect, fosta soție a cântărețului a avut o reacție neașteptată.

”Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2020 m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presa. Aici, am dat de soția mea în mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitată. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presă, argumentându-i că trebuie să știu adevărul ca să nu spun lucruri care pot să nu fie adevarate. Aceasta a devenit și mai agitată iar la întrebarea mea daca ea cunoaște o persoana pe nume …, a raspuns sec da, de la munte.

Loading...