Redactia.ro
Home » Știri » Se angajează ofițeri de operațiuni speciale! Ce condiții trebuie să îndeplinești

Se angajează ofițeri de operațiuni speciale! Ce condiții trebuie să îndeplinești

GALERIE FOTO (2) Se angajeaza ofiter operatiuni speciale

Inspectoratul General al Poliției Române organizează un concurs de ocupare a unui număr de 11 posturi vacante de ofiţer de poliţie, specialitatea acțiuni speciale, în  cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău și Galați. Ce condiții trebuie întrunite pentru a ocupa o astfel de funcție?

Se angajează ofițeri de operațiuni speciale! Ce condiții trebuie să îndeplinești

Poliția Română pune la dispoziție 11 posturi vacante de ofiţer de poliţie, specialitatea acțiuni speciale, în  cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău și Galați. Pentru ocuparea unei astfel de funcții se organizează un concurs cu mai multe probe dintre care: psihologică, fizică dar și un interviu de evaluare finală.

În ceea ce privește proba practică aceasta se desfășoară în perioada 4-5 martie la sediul Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr”, din Câmpina, Bd. Carol I, nr. 145, jud. Prahova, doar pentru candidații validați. Ei vor trebui să se prezinte la ora stabilită pe site-ul Poliției Române.

De asemena, candidații trebuie să respecte măsurile de siguranță anti-Covid, precum:

  • purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei,
  • dezinfectarea obligatorie a mâinilor,
  • completarea declaraţiei pe proprie răspundere în scopul prevenirii şi limitării îmbolnăvirii cu virusul SARS-COV-2.
  • Triaj epidemiliogic.
 Proba fizică necesită parcurgerea într-un timp stabilit pe un traseu utilitar-aplicativ. Acesta conține 10 elemente pe un circuit de 90 m lungime, pentru a se vedea viteza, îndemânarea, rezistența, forța candidatului. De asemenea, proba fizică necesită și probă de rezistență pe distanța de 2000 m.

Proba psihologică și testul de evaluare finală

În ceea ce privește evaluarea psihologică, ea constă într-un test de aptitudini,  chestionar de personalitate pentru a vedea cât de adaptabilă este o persoană pentru ocuparea unui post de ofițeri operațiuni speciale, dar și un test situațional care evaluează aptitudinile de lider și capacitatea de lucru în echipă.

La interviul de evaluare finală, fiecare probă în parte are caracter eliminatoriu, moment în care cei înscriși sunt declarați „Admiși” sau „Respinși”.

Godină a prezentat fluturașul de salariu

Poliţistul braşovean a dezvăluit salariul net încasat în ultima lună, decembrie 2020, într-o postare de pe blogul personal. „Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat Godină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: