Redactia.ro
Home » Stil de viață » A vrut să-și surprindă soțul, dar totul a ieșit prost! Ce i s-a întâmplat tinerei

A vrut să-și surprindă soțul, dar totul a ieșit prost! Ce i s-a întâmplat tinerei

GALERIE FOTO (4) A vrut să-și surprindă soțul, dar totul a ieșit prost! Ce i s-a întâmplat tinerei

O femeie de 30 de ani a vrut să-i facă o surpriză plăcută soțului ei, însă totul a mers prost. Toți se-ntreabă acum ce s-ar fi întâmplat dacă i-ar fi mărturisit intențiile ei cuiva apropiat…

A vrut să-și surprindă soțul, dar a sfârșit tragic

O mamă a doi copii a vrut să-și surprindă soțul făcându-și o operație de mărire a sânilor, însă a sfârșit tragic. Galina Rukashina (30) a considerat că cel mai bun cadou pentru partenerul ei de viață este să-și îmbunătățească aspectul fizic. Așa că a luat decizia de a-și mării sânii, fără să-l anunțe ori să spună cuiva de intențiile ei.

Femeia a fost anesteziată pentru procedură și totul s-a sfârșit pentru ea. Inima ei s-a oprit ca urmare a anesteziei și a stat timp de 3 minute în stop-cardiorespirator până doctorii și-au dat seama ce se întâmplă, de fapt. Și-n ciuda faptului că i-au efectuat, ulterior, manevrele de resuscitare, creierul ei „a stat prea mult fără oxigen” și femeia a căzut într-o comă profundă.

A stat în comă 13 luni și nu și-a mai văzut soțul niciodată

Tragedia a făcut ca tânăra să stea 13 luni în spital și să nu-și mai revină niciodată. Neavând activitate cerebrală, medicii i-a îndemnat rudele să o decupleze de la aparate. Soțul, cei doi copii, dar și familia tinerei, au fost devastați de decizia pe care a fost nevoie s-o ia.

Autoritățile au anchetat cazul pentru a stabili dacă anestezia și medicamentele administrate în timpul operației au dus la moartea femeii. Vorbind despre toate cele întâmplate, un prieten de-al familiei a mărturisit că tânăra strânsese bani în secret pentru intervenție. „A strâns bani fără să știe nimeni pentru această operație. A vrut să-și surprindă soțul mărindu-și bustul, după ce a adus pe lume doi copii”, a fost declarația acestuia, potrivit mirror.co.uk.