Redactia.ro
Home » Stil de viață » Biletul neașteptat primit de un bărbat de la vecinul său după o despărțire

Biletul neașteptat primit de un bărbat de la vecinul său după o despărțire

bilet primit dupa despartire

Un tânăr din Statele Unite ale Americii a simțit pe pielea lui ce-nseamnă să fii un vecin bun. Într-una dintre zile, bărbatul a primit un mesaj la care nu s-ar fi așteptat niciodată tocmai de la vecinul de deasupra sa.

Vecinul de deasupra i-a lăsat un mesaj scris și 50 de dolari

Tocmai se despărțise de iubita sa, așa că moralul lui era la pământ. Mesajul pe care l-a primit, însă, de la vecinul de mai sus la binedispus pe loc. Mai ales că nu se aștepta ca cineva să știe de ce se întâmplă în viața lui.

Dacă în modul normal primea reclamații de la vecinii din bloc referitoare la zgomotele din apartamentul său, de data aceasta a primit un cadou total neașteptat. Vecinul de deasupra i-a lăsat un mesaj, dar și o bacnotă de 50 de dolari.

Ce scria în mesajul lăsat de vecinul său și pentru ce erau banii

Tânărului nu i-a venit să creadă când a văzut că în ușa sa era un mesaj scris de mână și o bacnotă de 50 de dolari. Când a citit ce era scris, a înțeles pentru ce erau banii și s-a bucurat nespus. În mesajul lăsat de vecin scria că a fost părtaș la faptul că iubita sa l-a părăsit, așa că i-a oferit 50 de dolari pentru a-i cheltui într-un club de striptease, să-și ridice moralul.

Te-am vazut ca ieri ti-ai dat afara iubita. Imi pare rau. Dar balta are destui pesti. Ia banii pe care i-am pus aici si misca-te intr-un bar de striptease. Vecinul de la apartamentul 3F.”, era scris în mesajul lipit de ușa sa.

Tânărului nu i-a venit să creadă că cineva ar reacționa așa după o asemenea scenă. Nu știm dacă cei doi s-au împrietenit, dar știm că tânărul a povestit totul online, iar povestea a ajuns virală pe rețelele de socializare. Toți au lăudat atitudinea vecinului, dar au lăsat mesaje de încurajare și pentru tânărul proaspăt despărțit.

Loading...