Redactia.ro
Home » TV » Conflict la Asia Express! Discuțiile nedifuzate la TV, povestite de Lia Bugnar

Conflict la Asia Express! Discuțiile nedifuzate la TV, povestite de Lia Bugnar

Conflict la Asia Express! Discuțiile nedifuzate la TV, povestite de Lia Bugnar

Sezonul 3 Asia Express a debutat deja cu câteva conflicte între concurenți. Două echipe participante la show, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan și Lia Bugnar și Maria Buză, au participat la emisiunea lui Dan Capatos de marți seară. Invitate la Xtra Night Show, ele au povestit prin clipele grele prin care au trecut în Asia!

Deși au fost în inima acțiunii, chiar și pentru concurenți au fost surprinzătoare primele 4 ediții din Asia Express. Este pentru prima oară când văd ce au făcut ceilalți concurenți și rememorează clipele prin care au trecut în Asia Express.

„Nu-mi amintesc niciun cuvânt din ce-am zis acolo! Nici acum după ce văd emisunea pentru că sunt împietrită de șoc când mă văd atât de urâtă! Oameni buni, a ajuns omul pe Lună și nu s-a găsit o soluție pentru șuvița mea, udă fleașcă lipită de frunte”, glumește Lia Bugnar.

După doar 4 ediții de difuzare a reality show-ului Asia Express, au început să iasă la iveală și mărturii privind momentele tensionate care nu au fost arătate încă telespectatorilor.

Lia Bugnar și Maria Buză au povestit la Dan Capatos cât de mult le-a încercat limitele experiența Asia Express. Mai mult, Lia Bugnar a povestit și ceva extrem de neplăcut ce i s-a întâmplat în zilele de filmare. Actrița a fost ”victima” unui alt concurent nervos. Deși s-a ferit să îi dea numele, este evident că e vorba despre Speak.

Conflict la Asia Express! ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat

Lia Bugnar povestește că nu a înțeles cum e posibil ca, din cauza spritului competitiv, să începi să dușmănești un alt concurent, un coleg cu tine.

„Oamenii care participă la emisiune sunt în puncte diferite ale înțelegerii vieții. Și sunt unii care pur și simplu se uitau la tot ce se întâmplă acolo ca la o conspirație. Unii dintre ei nici măcar acum nu și-au revenit din aceste conspirații. Un lucru urât pe care l-am trăit acolo a fost cu un concurent. Te duceai seara la culcare în relații ok cu cineva, erau testimonialele, apoi dimineața vedeai că omul acela nu mai era cu tine în aceași relație bună. Eu am pățit asta și am rămas foarte surprinsă. Și i-am zis Mariei: ‘Mă, pe mine omul acesta mă plăcea și îmi făcea bine când îmi întâlneam privirea cu el, ce a pățit?’ Și dovadă că așa e.

Actrița povestește că nu se aștepta să fie implicat într-un conflict. De asemenea, completează că nu a avut nimic de spus la adresa respectivului concurent, despre care bănuim că ar fi Speak.

Nu știai de ce dintr-o dată erai dușmanul lor. Și dacă am fi oameni deștepti, reali, ne-am întreba ce am avut atunci. Un concurent a avut față de mine o răbufnire de antipatie, mai mult decât antipatie, nu aș vrea să zic chiar ură. S-a purtat cu mine inexplicabil, m-a durut. Eu l-am întrebat când am văzut prima emisiune de ce a făcut lucrul ăla și a zis de ce am luat-o personal. Eu am luat-o personal și m-am frământat, nu aveam amintiri cu el în această emisiune, nu îmi dau seama cu ce i-am greșit. Am avut maxim cinci propoziții amabile cu el toată emisiunea„, a declarat Lia în cadrul emisiunii.

De altfel, există un conflict vizibil încă din primul episod între Speak și Ștefania și „siamezele” Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. De altfel, mai mulți concurenți sunt contra frumoaselor blonde, motivând că acestea au avantaje mai mare în oprirea mașinilor la autostop, mai ales dacă șoferii sunt… bărbați.

Era de așteptat ca astfel de conflicte să apară în emisiune. De cele mai multe ori, conflictele la Asia Express se nasc după ce concurenții încep să se nominalizeze unii pe alții pentru a participa la Ultima Șansă.

Ce nu știai despre concurenții Asia Express 2020 poți citi aici:

Cine este Lia Bugnar, partenera Mariei Buză la Asia Express sezonul 3

Alex Velea participă la Asia Express 2020. S-a despărțit cu greu de Antonia

Maria Buză revine în televiziune la Asia Express 3. Participă alături de Lia Bugnar

Cine este Alexandra Matei de la Asia Express. Participă alături de Nico

Florin Ristei participă la Asia Express 2020: „Nu am agățat în viața mea o fată”

Răzvan Fodor a lăsat PRO TV pentru Asia Express sezonul 3. Care a fost parcursul omului de televiziune

Alex Abagiu și Radu la Asia Express: „Împreună o să ne descurcăm!”

Cine este Ștefania de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața este iubita lui Speak

Totul despre Carmen Grebenișan de la Asia Express. Cum a ajuns cunoscută?

Mario Fresh, unul dintre favoriții Asia Express 2020. Cum se va descurca față de Exatlon?

Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei de la Asia Express. Este și managerul artistei

Cine este Alina Ceușan de la Asia Express? Cum arăta înainte de operații

Asia Express 2020 Adda. Vedeta acceptă o nouă provocare

Cine este fratele lui Florin Ristei, Dan, concurent la Asia Express 3

Cine este Nico de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața apare în emisiune alături de fiica ei

Asia Express: Speak ia parte la sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1. Concurentul participă alături de iubita lui

Sorin Bontea Asia Express sezonul 3: Ce nu știai despre faimosul bucătar

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: